Установка регенірації розчинника виробництва яблучного пектину з відходів технології отримання яблучного соку, концентрату, концентрату
Pavel Content-manager 18 августа 2020Розчинником для отримання пектину є ректифікований етанол (харчовий спирт).Після технологічного процесу отримання пектину розчинник (етанол) потребує очищення. Лінії з очищеннярозчинника, етанолу, спирту-харчового будуть завершеними після очищення розчинника від домішок шляхом дистиляції.
Пектин для застосування в харчовій та фармацевтичній промисловості - очищенийполісахарид - отримують кислотним екстракцією з цитрусових (лайм, лимон, апельсин, грейпфрут), яблучнихвіджимів, жому цукрових буряків, морської трави або з кошиків соняшника. Технологічна схема отримання пектинупередбачає його екстрагування з початкової сировини, очищення, осадження органічними розчинниками, сушіння,подрібнення і т.д. стандартизацію. Стандартизація - це процес модифікації властивостей пектину,досягнутих фізичними і/або хімічними способами, з метою приведення їх у відповідність з технологічними йрецептурними вимогами виробництва різних груп харчових і нехарчових продуктів. Пектин єгелеутворювачем, стабілізатором, загущувачем, зволожувальним агентом, освітлювачем, речовиною, яка полегшуєфільтрування та засобом для капсулювання, зареєстрованим як харчова добавка E440.
Замовити проектування, будівництво, постачання обладнання, лінії очищеннярозчинника для отримання пектину (очищеного полісахариду) БТС ІНЖИНІРІНГ електронна пошта: bts@saleindustry.com