Опис
Насоси з гнучким робочим колесом з нержавіючої сталі підходять для перекачування делікатних, крихких та в'язких рідин, а також із твердими частинками у зваженому стані. Насоси широко використовуються для перекачування харчових продуктів, такиих як: пиво, фруктова м'якоть та сік, мед, рідкий цукор, сиропи, глюкоза, молоко, розтоплене масло, йогурт, рідкі яйця, олія, томатна м'якоть та сік, розсіл тощо. У виноробстві для перекачування вина, сусла, виноградного сусла,винограду без плодоніжки. Імпелерні насоси також широко використовують у хімічній промисловості для перекачування крохмалю, клею на водній основі, емульсій, гліцерину, воску, миючих засобів, гумового латексу, рідин для обробки фотографій, поліелектроліту, фарби, чорнил, тощо. У виробництві косметики для перекачування рідкого мила, лосьйонів для чищення, кремів, шампунів тощо.
Документація Імпелерний насос для перекачування меду, рідкого цукру, сиропу LIVERANI VA MINOR 40 +BY-PASS NR TF 1,5 кВт, 175-900 об/хв, 380В з варіатором, на візку
Скачати інструкцію, каталог для Імпелерний насос для перекачування меду, рідкого цукру, сиропу LIVERANI VA MINOR 40 +BY-PASS NR TF 1,5 кВт, 175-900 об/хв, 380В з варіатором, на візку