Лінія по виробництву соєвого ізоляту SPI та ізоляту з ензимами

Лінія з виробництва соєвого ізоляту - це високотехнологічне виробництво, із застосуванням найсучаснішого обладнання, повністю автоматизоване, з мінімальним впливом людського фактору на хід технологічного процесу.

Технологія виробництва соєвого ізоляту є найпрогресивнішою і використовується на заводах в Ізраїлі, Америці та Китаї, із застосуванням самого високоякісного обладнання таких відомих фірм як GEA, APV і т. п.

Соєвий ізолят, продукт глибокої переробки сої, виробляється кислотним осадженням. Це процес відділення білка від цукрових волокон відбувається шляхом додавання кислоти і коригування PH в ізоелектричній точці (відома як точка максимального відділення білка). Для виробництва продукції з високою гелієвою міцністю, емульсивністю, дисперсністю, а також білого кольору і нейтрального смаку, використовується процес спеціальної термічної обробки ^Р) з подальшим просушуванням в спеціальній розпилювальній установці^), яка грає важливу роль в завершенні технологічного циклу, а в кінцевому підсумку, в забезпеченні якості кінцевої продукції.

Рекомендації по продуктивності лінії ізолятів обумовлені аналізом соєвого ринку, виходячи з внутрішніх потреб України, а також з урахуванням зростання виробництва і збільшення вже існуючих потужностей підприємств м'ясопереробної промисловості, кондитерської промисловості, підприємств з виробництва дитячого харчування, виробництва лікувально-профілактичного і геронтологічного харчування.

Дана лінія передбачає виробництво соєвих ізолятів з ензимами, що на сьогоднішній день має колосальний ринок збуту, при мінімальній наявності даної продукції на міжнародному, а також на регіональному соєвому ринку.

0