Лінія з виробництва соєвого борошна

У процесі переробки соєвих бобів, на першому етапі технологічного циклу виходять такі види продукції:

  • Соєве борошно (WF). Сировина для виробництва ізолятів, харчова промисловість.
  • Соєва олія. Збалансована добавка в комбікорми, а також зовнішня продаж.
  • Лушпиння (гранульована). Збалансований корм для великої і дрібної худоби.
  • Подрібнена соя. Корм для великої та дрібної худоби, птахівництво.

Соєве борошно (WF), використовується на внутрішньовиробничі потреби, для подальшої переробки на соєві ізоляти. Залишок соєвого борошна (WF), підлягає продажу, як і інша побічна продукція: соєва олія, гранульована лушпиння, що користуються попитом, як на внутрішньому ринку, так і на міжнародному.

0