Після подрібнення зерна отриману муку змішують з водою в дисмембратор в співвідношенні, яке залежить від заданої початкової концентрації замісу (сусла). Далі заміс надходить в ємність для приготування замісу. У ній відбувається підігрів замісу до необхідної температури гострою парою при постійному перемішуванні високоефективними пристроями для оптимальної дії ферментів (термостабільної альфа-амілази). Далі заміс відцентровим насосом подають в АГФО (апарат гідроферментативної обробки) для подальшого розщеплення крохмалю зерна до декстринів.
Насос використовується нержавіючий відцентрового типу з відкритою або широкою крильчаткою, для забезпечення стабільної і рівномірної подачі. Насоси даної серії обладнані торцевими ущільненнями, робоча температура до 120 С, можливість промивання каустиком для промивання загального обладнання і трубопроводів при проведенні дезінфекції. Всі робочі деталі насоса виготовлені з нержавіючої сталі і мають високу корозійну стійкість.