Целюлаза - комплекс ферментів для зниження в'язкості GrainzymeNL, кг

Целюлаза - комплекс ферментів для зниження в'язкості GrainzymeNL, кг

SUNTAQ
Бренд
1025083
Ціна :
727 грн.
Україна: Тільки під замовлення
Польща: Тільки під замовлення
Німеччина: Тільки під замовлення
1025083
Постачаємо в будь-яку точку світу

Характеристики Целюлаза - комплекс ферментів для зниження в'язкості GrainzymeNL, кг

Виробник
SUNTAQ
Активність, од/мл
5,000
Оптимальний pH
5.0-5.5
Дозування, кг/т крохмалю
0,06-0,12
Оптимальна температура
40-45°C
Робоча температура
30-70°C
Країна походження
Китай
Робочий pH
4.0-7.0

Опис

GrainzymeNL – це концентрована рідка композиція целюлази та інших ферментів для гідролізу некрохмальних полісахаридів (НПС) зерна, таких як ксиланази та бета-глюканази, отримана при ферментації грибного штаму Trichoderma reesei. Продукт відрізняється і високими додатковими ферментами, що ефективно діють на гідроліз інших некрохмальних полісахаридів (НПС) – таких як: галактани, маннани, пектинидр. Grainzyme NL - ефективний комплекс ферментів - зниження в'язкості сусла у виробництві спирту. Він призначений для роботи з різними зерновими культурами – такими як пшениця, тритикале, жито, ячмінь, кукурудза. У виробництві спирту дуже великою проблемою є в'язкість сусла, спричинена некрохмальними полісахаридами (НПС) зерна, такими як целюлоза та геміцелюлоза (арабіноксилани, глюкани та інші пентозани). Висока в'язкість сусла в першу чергу - збільшує споживання води, а це призводить до обмеження концентрації сухих речовин сусла, отже обмежує виробничі потужності, підвищує витрати на енергію. НПС негативно впливає і на подальшу обробку сусла - ферментація спирту, випаровування води, сушіння барди. Grainzyme NL – продукт створений для вирішення та подолання цих проблем, перетворюючи їх на перевагу – підвищення виходу спирту, оскільки Grainzyme NL повністю гідролізує НПС зерна до вільних цукрів, які спиртові дріжджі перетворює на спирт. УМОВИ І ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ Grainzyme NL слід зберігати у сухому та прохолодному місці. Grainzyme NL зберігається 100% активності протягом 12 місяців при зберіганні в оригінальній упаковці при температурі 4°C - 8°C. При зберіганні при кімнатній температурі до 25 ℃ активність ферментів зберігається до 90% протягом 12 місяців з дати виробництва. Упаковка 25кг/каністри або 1.125 кг/контейнери БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ Grainzyme NL виробляється відповідно до плану HACCP у процесі, контрольованому системою якості ISO9001: 2008 та ISO22000. Grainzyme NL відповідає вимогам JECFA та FC.C БЕЗПЕКА І ЗАХОДИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ Фермент – це білок. Вдихання може спричинити алергічні реакції. Тривалий контакт із ферментами може дратувати шкіру, очі та слизові оболонки. Див. MSDS для отримання додаткової інформації під час використання продукту.

Відгуки (0)

Аби додати відгук, будь ласка, зареєструйтеся або увійдіть
Вигідна ціна
Ціна:
12 210 грн.
Тільки під замовлення
- +
Ціна:
289 051 грн.
Тільки під замовлення
- +
Ціна:
380 939 грн.
Тільки під замовлення
- +
Ціна:
15 643 грн.
У наявності
- +
Низька ціна!
IRG BGL 25-125 (4/20), 0,75kW, 2880 насос центробіжний вертикальний — BTS Engineering
IRG BGL 25-125 (4/20), 0,75kW, 2880 насос центробіжний вертикальний — BTS Engineering
Ціна:
8 912 грн.
У наявності
- +
0
Please select the language