Глюкоамілаза AG130L, Glucoamylase

Глюкоамілаза AG130L, Glucoamylase

TEGAFERM
Бренд
1038950
Ціна :
443 грн.
1038950

Характеристики Глюкоамілаза AG130L, Glucoamylase

Виробник
TEGAFERM
Упаковка
25kg
Робоча температура
55-60°С
Оптимальний pH
3,6-5,5
Дозування, кг/т крохмалю
0,28-0,40
Фермент
глюкоамілаза
Оптимальна температура
55-60°C
Розхід г/т.зерна
240
Країна походження
Австрія
Робочий pH
3,6-5,5
Всі характеристики

Опис

TEGAMYL AG 130L – фермент для оцукрювання при виробництві спирту. Рідка концентрована амілоглюкозидаза, що застосовується при виробництві спирту із зерна та інших крохмалистих матеріалів. TEGAMYL AG 130L задовольняє специфікації ферменту харчового класу, як і рекомендації FAO/WHO, як і FCC, і класифікується як ферментний препарат класу GRAS. Дія - зернові та картопляні крихти, розріджені за допомогою α-амілази, наприклад TEGAMYL BA HL або TEGAMYL α-амілази, наприклад TEGAMYL BA HL або TEGAMYL BAH 2L, містять декстрини, які гідролізуються під дією TEGA MYL. Застосування: TEGAMYL AG 130L додається до розрідженої крихти при температурі близько 55 -60°C. При цій температурі проходить оцукрювання з високою швидкістю. Витримки при оцукрювання не потрібно, так як оцукрювання продовжується і протягом ферментації, хоч і з більш низькою швидкістю. Форма продукту: бурштинова рідина з питомою вагою 1,10 –1,20 г/мл. Упаковка 25кг каністри, 1100 кг контейнери. Заходи безпеки: всі ферменти мають попередження, шкідливий фермент протеїн. Ферменти можуть викликати сенсибілізацію інгаляцією. Дратує очі. Не вдихайте пил. Не вдихайте аерозоль. У разі контакту з очима негайно промити їх водою та звернутися до лікаря.

Відгуки (0)

To add a review please sign up or login
0
Оберіть мову сайту:
deuusapolukrrus