Лінія з виробництва білої пелюстки або знежиреного соєвого борошна (WF).
Технологія отримання знежиреного соєвого борошна (WF) досить стандартна.
Якість продукції безпосередньо залежить від правильно обраного обладнання, його комплектації і вибору технології, яка дозволить випускати якісну продукцію, з високими показниками дисперсності і розчинності (PDI/NSI), для подальшої переробки на ізоляти і Концентрати. В даний час більшість соєвих білкових продуктів в світі виробляють з білої пелюстки (БЛ - знежирений гексаном пелюстка, отриманий з харчових сортів очищених від оболонки соєвого насіння). Для виробництва пелюстки з високим значенням PDI / NSI ми використовуємо систему відгонки розчинника в газовій трубі (флеш) і перегрітих парах розчинника, за допомогою якої ми і домагаємося високих характеристик.
Встановлений модуль (лінія) з виробництва знежиреного соєвого борошна (WF) здатний випускати продукцію високої якості, придатну до подальшої переробки на соєві ізоляти.
Якісні показники продукції, що випускається: PDI 75 і вище, вмістом масла не більше 0,8%, білка не менше 55%.
Крім основної продукції лінії з виробництва соєвого борошна (WF), виникає і побічна продукція, яка широко застосовується як у тваринництві, так і в харчовій промисловості.
Схема екстракції і видалення розчинника